19 Οκτωβρίου 2019
Οκτ
17
2014

6 Νοεμβρίου: Nutrition Day - worldwide

Posted 5 χρόνια 2 ημέρες πριν by ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΠΑΝΟΣ     0 Σχόλια
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΠΑΝΟΣ

Το ερευνητικό πρόγραμμα «Nutrition Day - worldwide” (http://www.nutritionday.org/) στοχεύει στην κατά το δυνατόν ευρύτερη εφαρμογή του Nutrition Dayworldwide στην Ελλάδα για την ανάδειξη των προβλημάτων δυσθρεψίας στα Ελληνικά νοσοκομεία. Δεδομένου ότι η κατάλληλη διατροφική φροντίδα πρέπει να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι μίας ποιοτικής διοίκησης σε νοσοκομεία και μονάδες φροντίδας, που επιθυμούν βελτίωση της έκβασης, το πρόγραμμα στοχεύει στην αξιολόγηση και ανάδειξη του προβλήματος και κατ’ επέκταση στην ευαισθητοποίηση των νοσοκομειακών διοικήσεων και του Υπουργείου Yγείας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου για τους ασθενείς που νοσηλεύονται σε μία μεμονωμένη κλινική ή και ένα ολόκληρο νοσοκομείο, μία συγκεκριμένη ημέρα κάθε χρόνο.
Για φέτος η συγκεκριμένη ημέρα είναι: 6η Νοεμβρίου 2014. Όλα τα απαιτούμενα ερωτηματολόγια, καθώς και η φόρμα συγκατάθεσης υπάρχουν ανανεωμένα στα ελληνικά (http://www.nutritionday.org/en/30-languages/index.html) και είναι στη διάθεση όποιου θελήσει να συλλέξει πληροφορίες για το πρόγραμμα. Τα ερωτηματολόγια διαφοροποιούνται ανάλογα με την εφαρμογή τους σε νοσοκομεία, σε μονάδες εντατικής θεραπείας και σε μονάδες φροντίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλιαΠρέπει να λογκάρετε στο site για να σχολιάσετε.

Επικοινωνία με την ΕΕΙΔ

Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Διατροφής

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε ως εξής:

Κανάλια Επικοινωνίας:

Grespen.org on Facebook Grespen.org on Twitter
 
Όνομα  
Email  
Τηλέφωνο  
Θέμα  
Μήνυμα  

Λογότυπο της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρικής Διατροφής