3 Απριλίου 2020

Banner για το HDA Congress 2019

Πώς να ξεκινήσετε το Πρόγραμμα LLL

Η Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού παρέχει στα μέλη του ιστοχώρου, τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στην ελληνική έκδοση των σχετικών μαθημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν επαρκώς τα πρωτότυπα αγγλικά κείμενα.

Σε κάθε περίπτωση:

  • η απονομή των σχετικών μονάδων,
  • η συμμετοχή σε τεστ,
  • και η αυτοαξιολόγηση

γίνονται μόνο στην κύρια σελίδα του LLL-nutrition.

Η πρόσβασή σας στα ελληνικά αρχεία είναι δωρεάν και απαιτεί μόνο την εγγραφή στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού.

Αναλυτικές Οδηγίες

Το πρόγραμμα LLL in Clinical Nutrition παρέχει την ευκαιρία εκπαίδευσης σε ένα εξατομικευμένο πλάνο που αποτελείται από αυτο-επιλεγμένη λίστα ενοτήτων και live μαθήματα, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν ακαδημαϊκές μονάδες και πιστοποιητικά για την απόκτηση του Διπλώματος ESPEN Κλινικής Διατροφής.

Δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση διδάκτρων για τη συμμετοχή ή για τη συσσώρευση μονάδων από τις on-line εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Προγράμματος LLL.

  1. Εγγραφείτε on-line κάνοντας κλικ στο "Εγγραφή" πάνω δεξιά. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας. Ένα e-mail θα αποσταλεί αμέσως στη ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
  2. Για να επιβεβαιώσετε τη δημιουργία του νέου σας λογαριασμού, παρακαλώ κάντε κλικ στο σύνδεσμο που θα σας σταλεί μέσω του e-mail σας.
  3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενότητα του καταλόγου για να εξοικειωθείτε με μία σύντομη περιγραφή όλων των θεμάτων και ενοτήτων που έχουν ήδη αναπτυχθεί, καθώς και εκείνων που πρόκειται να αναπτυχθούν.

Η εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του LLL-nutrition, σας παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο Πρόγραμμα LLL.

Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο, σε όλες τις επιλογές και προσφυγές στα θέματα και τις ενότητες καθώς και την ευκαιρία να πάρετε πιστώσεις και πιστοποιητικά.


Επικοινωνία με την ΕΕΙΔ

Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Διατροφής

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε ως εξής:

Κανάλια Επικοινωνίας:

Grespen.org on Facebook Grespen.org on Twitter
 
Όνομα  
Email  
Τηλέφωνο  
Θέμα  
Μήνυμα  

Λογότυπο της Ελληνικής Εταιρίας Ιατρικής Διατροφής